EL TEU PROGRAMA a CMNtv
1 registres

Cercar per :Criteri:


Cercar

 

Produïx i emet EL TEU PROPI PROGRAMA a CMNtv

20/11/2012

Produïx i emet EL TEU PROPI PROGRAMA a CMNtv

CMNtv

Què és?
Un canal de televisió que emet la seva programació a través d'internet en temps real i amb un abast global.

Com funciona el canal?
El canal està emetent constantment. 
L'emissió dels programes nous està anunciada i publicitada per a dates i hores concretes, per exemple emissió del programa 5 de (nom del programa), el dia 14 a les 20:00 hores. 
La resta del temps, l'activitat normal del canal és la reemissió continuada dels programes ja produïts i emesos. 

TV a la carta
A més de veure l'emissió en el canal i d'assistir "en directe" a l'emissió dels nous programes, l'espectador disposa de TV a la carta, és a dir, pot veure de nou quan vulgui, les vegades que desitgi qualsevol dels programes ja emesos disponibles en aquest format.


Format dels programes: la diferència entre Internet TV i un vídeo penjat a internet

Veurem mes endavant que un programa d'Internet TV pot i ha de convertir-se en un vídeo penjat en internet però, al contrari, un vídeo penjat d'internet mai pot convertir-se o percebre's com un producte de televisió. 
El primer element clau és l'emissió. El programa d'internet TV s'emet per primera vegada en un moment donat, no és possible veure'l abans, ni avançar cap a endavant o cap a enrere. Tots els espectadors veuen el mateix, la mateixa escena alhora. En conseqüència s'identifica com a "televisió". 
El segon element clau és el format. Ha d'incorporar el llenguatge visual d'un programa de televisió: plató, decorat, enregistrament amb diverses càmeres i canvis de plànol, carátulas, convidats, entrevistats, tertulians, reportatges i vídeos, etc.... 

En resum: es veu com la televisió, sembla televisió...ergo ÉS TELEVISIÓ encara que sigui per internet.

Què necessitem per a cada programa?
Disposem d'un mini-plató que ens permet fins a quatre participants "en directe", nombre mes que suficient. 
Evidentment, el primer treball serà seleccionar als convidats i decidir, a grans trets, les temàtiques que anem a tractar. 
Una persona ha d'assumir, de forma continuada o rotatoria, un rol de presentador-conductor del programa. 
D'altra banda, és recomanable preparar continguts addicionals gravats prèviament sobre esdeveniments, activitats, productes, serveis, entrevistes, etc, que s'incorporaran en en el programa com reportatges i vídeos. 
Els nostres serveis inclouen l'edició i muntatge d'aquest material per a aconseguir una varietat de continguts amena i dinàmica amb un percepció totalment televisiva. Altres retorns

Mitjançant YouTube, milers d'usuaris de tot el món trobaran els teus continguts. 
D'altra banda, els vídeos dels programes es posicionen de forma preferent i destacada en els cercadors, amb el que obtindràs encara mes impacte i visibilitat. 
Igualment pots incorporar els enllaços als programes o els propis vídeos en qualsevol comunicació o activitat en internet i en la teva pròpia web, com un element de comunicació atractiu i impactant. 
De forma natural i com resultat d'aquest conjunt d'impactes, els teus programes seran reproduïts i inserits en altres webs, fòrums, xarxes socials, etc.Produïx i emet EL TEU PROPI PROGRAMA a CMNtv


 
Facebook Twitter Linkedin Tuenti
 


Círculo de Mujeres de Negocios - Balmes 177, 3º1ª - 08006 Barcelona - Tel. 93 4194155 - Nif G63852370 - circulo@mujeresdenegocios.net
Inscrita en el Registro de Asociaciones de la Generalitat, número 30335, sección 1ª, Registro de Barcelona